Angoltanár szakosok példaértékű segítségnyújtása

Utolsó módosítás: 2020. október 12.

Go Teachers Go – EKE Nyelvpedagógia Műhely Nyelvtanári - Hallgatói Facebook csoport

A digitális oktatásra való átállás bejelentése napján létrejött a Go Teachers Go – EKE Nyelvpedagógia Műhely Nyelvtanári - Hallgatói Facebook csoport, melynek célja, hogy
azok az angol nyelv és kultúra tanára szakos hallgatók, akik tanítási gyakorlatukat most nem tudják osztálytermi körülmények között folytatni, segíteni tudják mentoraik és más gyakorló nyelvtanárok munkáját.
Az ötletgazda, a csoport és a szintén Go Teachers Go – EKE Nyelvpedagógia Műhely elnevezésű FB oldal létrehozója Majorosné Kovács Györgyi fontosnak tartja, hogy a tanárképzésben részt vevő hallgatók is aktívan ki tudják venni a részüket ebben a pedagógusok számára nehéz, kihívásokkal teli időszakban. A példaértékű országos összefogásnak számtalan jó példáját látni, rengeteg hasznos információ, alkalmazás vált a tanárok rendelkezésére.
Ez a csoport azonban annyiban más, hogy a sok hasznos digitális tananyag mellett egy szerkeszthető táblázatba a nyelvtanárok konkrét kéréseiket, igényeiket írhatják meg, milyen tananyaghoz, milyen nyelvi szinthez, életkorhoz szeretnének segítséget, amelyhez a hallgatóink készséggel állnak hozzá és készítik el a feladatokat, tananyagokat. Amellett, hogy a hallgatóink segítenek, szakmailag is sokat fejlődnek és ily módon a tanítási gyakorlatukat is tudják folytatni.

 

Go Teachers Go - EKE Nyelvpedagógia Műhely

 

Go Teachers Go – EKE Nyelvpedagógia Műhely Nyelvtanári - Hallgatói Csoport 

 


< Vissza